2 portioner
2 bakpotatisar
2 dl Alpro sojayoghurt naturell
Gurka (ca 5 cm)
1 liten burk majskorn
3 blad isbergssallad
1/2 röd lök
2 vitlöksklyftor
Örtsalt
Svartpeppar
Grillkrydda
(Tabasco och rostad lök)
Skölj potatisarna och stick några hål i dom med en gaffel. Stoppa in potatisarna i ugnen (225 grader), de brukar vara färdiga efter cirka 45-60 minuter (beroende på storlek). Finhacka grönsakerna och lägg dem tillsammans med majsen i en skål. Blanda yoghurten med grönsakerna. Pressa i vitlöken och smaksätt med örtsalt, svartpeppar och grillkrydda. Stick med en gaffel i potatisarna för att känna om de är färdiga. När de är mjuka i mitten är de färdiga och avnjuts då bäst med en klick mjölkfritt margarin, grönsaksröran, några stänk tabasco och rostad lök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar